Curs Cipru
20.03.2023 – 24.03.2023
OBIECTIV
Să cunoască și să introducă ideea „Fii activ, mănâncă sănătos și fii echilibrat emoțional”. Îmbunătățirea repertoriului de cunoștințe al participanților despre cum să urmeze un stil de viață sănătos în programul zilnic, astfel încât să dezvolte obiceiuri sănătoase.
ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE
– Împărtășirea bunelor practici în inspirarea unui stil de viață sănătos în diferite țări/organizații educaționale. Modelarea obiceiurilor alimentare sănătoase.
– Cele mai bune practici utilizate în BioFarm pentru a produce produse ecologice.
– Prelegere despre valoarea ierburilor și plantelor aromatice în sănătatea și bunăstarea elevilor
– Înțelegerea modului în care modelele locale de producție-consum pot contribui la o viață sănătoasă.
– Înțelegerea relației dintre artă și mediu.
– Vizită de studiu într-un sat tradițional și contact cu localnicii.
– Prelegere despre valoarea dietei mediteraneene.
– Participare la gătit mese tradiționale: gătit cu localnicii
PARTICIPANȚI:
Prof. Baciuc Irina
Prof. Baltaru Daniela
Prof. Gabor Brîndușa
Prof. Grădinariu Adriana
Prof. Latiș Felicia
Prof. Maxim Bogdana
Prof. Rotaru Cristina